De inschrijving voor de conferentie ‘De Missionaire parochie – Als God renoveert’ is geopend. Inschrijven verloopt via de website www.missionaireparochie.nl De conferentie vindt plaats op dinsdag 24 maart en woensdag 25 maart 2020 in Oudenbosch. Voor deze gelegenheid komt de Canadese priester James Mallon, auteur van het boek ‘Divine Renovation’ (in Nederlandse vertaling verschenen als ‘Als God renoveert’), naar Nederland.

Facebookpagina
De landelijke organisatie van de conferentie – waarin ook het CPS participeert – lanceerde op 15 augustus een campagnewebsite om aandacht te vragen voor de conferentie. Via deze site kunnen belangstellenden uit Nederland en Vlaanderen op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de twee startbijeenkomsten. Via de Facebookpagina van ‘De Missionaire parochie’ kunnen Facebookgebruikers nieuwsupdates volgen. ‘Like’ de pagina hier.

‘Ga als groep’
Op de website zijn de hoofdpunten van het conferentieprogramma bekendgemaakt. Ook algemene informatie over inschrijvingen en de locatie is er te vinden. De conferentie zal het meest vruchtbaar zijn als er vanuit parochies groepsgewijs aan wordt deelgenomen. Met 10 tips kunnen groepen mensen zich voorbereiden op de conferentie.

Voor meer informatie: www.missionaireparochie.nl

Bron: bisdom Breda