Het CPS brengt een halfjaarlijkse uitgebreide nieuwsbrief uit, die digitaal te lezen is, maar aan een aantal belangstellenden ook per post verstuurd wordt.  Klik hier om de meest recente uitgebreide nieuwsbrief – namelijk die van november 2016– te lezen! Dit keer met informatie over het bezinningsaanbod in klooster Brakkenstein, Nijmegen, in het voorjaar 2017 en een aantal boekbesprekingen. Natuurlijk ontbreekt ook het aanbod van lezingen en workshops niet, die medewerkers van het CPS op locatie kunnen geven.

Nieuws en inspiratie 640X427pxDaarnaast verzendt het CPS een maandelijkse korte(re) digitale nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief geven we informatie  over komende activiteiten, maar we proberen ook altijd inhoudelijke en inspirerende informatie en iniatieven die betrekking hebben op het parochieleven door te geven.

Wilt u ook deze digitale nieuwsbrief maandelijks in uw inbox ontvangen? Vul uw naam en e-mail adres in op het formulier op de Home pagina (aan de rechterkant in de side bar).

Heeft u tips en/of wetenswaardigheden voor de nieuwsbrief? Laat het ons weten via cps.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl