Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van 10 t/m 12 januari 2020 wordt er een jongerenweekend gehouden in het kader van het project Follow Me! Dit project beslaat acht jongerenweekenden in het seizoen 201-2020. Dit is al weer het laatste weekend van dit seizoen! Jongeren leren als leerlingen van Jezus met Hem op weg te gaan. In elk weekend staat er een andere leerling van Jezus centraal, en dit weekend is het Petrus.

Mirjam Spruit, stafmedewerkster bij het CPS, zal op zaterdag 11 januari 2020 twee workshops verzorgen, waarbij het (meer) ontdekken van je persoonlijke roeping centraal zal staan. Aandacht zal er zijn voor natuurlijke talenten, geestelijke gaven, waarden, sterke kanten en motiverende omstandigheden (deze laatste twee zullen besproken worden aan de hand van het DISC gedragsprofiel). Doel is dat de jongeren meer zicht krijgen op hun eigen unieke en persoonlijke roeping en handvatten ontvangen om (meer) aan de slag te gaan met o.a. hun talenten.

Voor meer informatie over deze weekenden: https://www.facebook.com/followmenederland/

Belangstelling voor een workshop met behulp van het DISC gedragsprofiel in uw parochie, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding en/of het samenwerken met elkaar? Neem contact op met Mirjam Spruit: mirjamspruit.cps@kloosterbrakkenstein.nl