Dit evenement is voorbij.

Alles is met elkaar verbonden

Lezing over Laudato Si
Op maandag 7 november 2016 geeft Mirjam Spruit, stafmedewerkster bij het CPS, een lezing over de encycliek Laudato Si voor de oud-missionarissen van de paters van de Heilige Geest te Gennep. Dit is een besloten lezing.

In mei 2015 verscheen de “milieu” encycliek Laudato Si van paus Franciscus. Het kerkelijke document vond grote weerklank en beweegt nog steeds veel mensen – ook buiten de kerk – om met elkaar na te denken over “de zorg voor het gemeenschappelijk huis.” In vogelvlucht wordt u in deze lezing meegenomen door de belangrijkste thema’s van de encycliek en lezen we kleine stukjes hieruit en spreken we hier met elkaar over.

Ook een belangstelling voor een lezing over Laudato Si in uw parochie, congregatie of bisdom? Klik hier voor meer informatie.