Hieronder is een aantal interessante downloads voor parochies opgenomen. De brochures willen mensen helpen om beter te vieren en te leren. De downloads zijn ontwikkeld door katholiekleven.nl

‘Ruimte voor God’ – Brochure over het kerkgebouw
Deze brochure werd ontwikkeld voor ‘Back to Church: Kerkproeverij’ (15-16 september 2018), maar is ook los hiervan te gebruiken. De brochure ‘Ruimte voor God’ laat zien hoe een kerkgebouw is ingericht en wat de betekenis daarvan is.

De uitgave wordt gratis ter beschikking gesteld in een samenwerking van katholiekleven.nl en rkkerk.nl en is ook te downloaden. Klik hier om de brochure te downloaden.

Zo bid je de rozenkrans – A4 over het rozenkransgebed
Hoe bid je de rozenkrans? Voor wie er niet vertrouwd mee is, kan de rozenkrans een hele puzzel lijken. Daarom maakte katholiekleven.nl een infographic, waarop de hele rozenkrans is afgebeeld met de volledige gebedsteksten.

‘Zo bid je de rozenkrans’ is een gratis download. Rooms-katholieke parochies mogen de inhoud zonder voorafgaande toestemming vermenigvuldigen en overnemen in hun eigen parochie-uitgaven onder vermelding van het copyright (© 2018 Lidy de Koning – Illustrations / katholiekleven.nl).

Download ‘Zo bid je de rozenkrans’: