Op zaterdag 26 september 2020 zou stafmedewerker Tim Schilling een workshop gegeven hebben over parochievernieuwing op de studie- en vier dag ‘Lente in de kerk.’ Deze dag in Lelystad gepland ter gelegenheid van de boekpresentatie van het boek ‘Lente in de kerk’ van dominee René van Loon.

Het evenement inclusief de workshop gaan nu online door onder de naam ‘Lente in de kerk 2.0.’ Op 26 september is er een online live programma van 1,5 à 2 uur met muziek, toespraken, getuigenis en gebed. Het is de bedoeling dat in de twee maanden na het evenement verschillende webinars plaatsvinden.

Voor meer informatie: www.lenteindekerk.nl

Deze dag werd uitgesteld van zaterdag 21 maart naar zaterdag 26 september 2020 i.v.m. het coronavirus. Inmiddels gaat zaterdag 26 september ook niet door en wordt het evenement online gehouden.