Dit evenement is voorbij.

Een webinar met de Canades priester fr. James Mallon op vrijdagmiddag 19 juni 2020 van 15.00 tot 16:00 via het video-conferentieprogramma Zoom. Dit webinar is speciaal bedoeld voor priesters, diakens en diegenen die hiervoor in opleiding zijn. Het onderwerp is ‘leiding geven aan een parochie in corona tijd.’ Fr. Mallon bepleit een model van leiderschap, waarbij de pastoor leiding geeft aan de parochie vanuit een leiderschapsteam, dat elkaar kent en vertrouwt en eenzelfde visie heeft. Juist een crisis als de coronatijd laat zien hoe belangrijk dit is voor een parochie.

Op maandagavond 22 juni 2020 wordt een tweede webinar gehouden, eveneens met fr. James Mallon voor alle belangstellenden. Het onderwerp van dit webinar is ‘hoe een parochie juist in de coronatijd haar missionaire opdracht kan vervullen.’

Fr. James Mallon is auteur van het boek ‘Als God renoveert. De parochie van onderhoud naar bloei’ en zou hoofdspreker zijn geweest op een grote conferentie over parochievernieuwing, die gehouden zou worden op 24 en 25 maart jl. Deze conferentie is vanwege de corona niet doorgegaan en wordt uitgesteld tot het weer mogelijk is om fysiek met grote groepen bij elkaar te komen.

Voor meer informatie en om u aan te melden voor de webinars, kijk op de website van de missionaire parochie, klik hier.