Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van februari 2019 tot en met januari 2020 start een nieuwe cyclus van Follow Me, acht vormingsweekenden voor jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar in Helvoirt. In de weekenden komen verschillende aspecten van het leerling zijn van Jezus aan de orde. Het CPS is één van de organisaties, die dit project ondersteunt. De ervaringen met de eerste twee cycli van deze weekenden zijn heel positief.

Lisanne Hoogenboom (23 jaar):
“Een heel klein beetje meer van God begrijpen, dat probeer ik dit studiejaar te doen. […] Ieder weekend verdiep ik mij samen met ongeveer 20 andere jongeren in een bepaald onderwerp en zo leer ik steeds nieuwe aspecten van God kennen. We krijgen bijvoorbeeld inleidingen, maar vooral de onderlinge gesprekken vind ik erg fijn en waardevol. […]. Als ook jij wil groeien in je relatie met God en gedurende het komende studiejaar acht ‘weekendjes weg’ wilt gaan, dan zou ik Follow Me zeker overwegen!”

Een anonieme deelnemer van 23 jaar:
“Ik kan zeggen dat ik vanaf het derde weekend echt God heb kunnen toelaten in mijn leven. Niet de deur van mijn hart op een kiertje of halfopen zoals normaal, maar wijd open. Dat kwam door twee dingen: tijdens dit weekend was er een middag van vasten, en weer gelegenheid tot de biecht. Uiteindelijk is gebleken dat deze biecht levens veranderend was voor mij. Ik kan Follow Me aan iedereen van harte kan aanbevelen. Het programma is vermoeiend, maar te goed om te missen.”

Het eerste weekend van deze Follow Me cyclus wordt gehouden van 22 t/m 24 februari 2019 te Helvoirt.

Meer informatie: bezoek de website van Follow Me in Nederland.
Opgave v
óór 1 februari 2019.