Dit evenement is voorbij.

Bezinningsavond voor de pastoraatsgroep van de parochie Maria, Moeder van de Kerk (St. Anthonis e.o.) over het thema “Een frisse kijk op het katholieke geloof.” De avond wordt begeleid door CPS-medewerker, Tim Schilling.

Tim Schilling schrijft over de inhoud van het thema: “Soms moet je opnieuw beginnen. Dat wist ik al te goed op een herfstdag in 1989, toen het me duidelijk werd dat ik geen priester zou worden. Maar wat was mijn roeping dan wél? Dat wilde ik graag weten. En wat stelde mijn geloof voor? Ik heb vertrouwen. Kom mijn gebrekkig vertrouwen te hulp” (Marcus 9,24).

Gelukkig heeft deze bezinning uiteindelijk geleid naar een mooi nieuw pad door het leven. Maar nog steeds zie ik het belang van regelmatig stilstaan bij de basis, dat wil zeggen het fundament waarop ons geloof gebouwd is. Daarom bied ik namens het CPS een workshop aan, waar zulke vragen aan de orde komen. Ik nodig de deelnemers uit om na te denken en in gesprek te gaan over geloven in God, de kern van het katholieke geloof, en hoe men kan groeien in geloof.”

Het is mogelijk dat deze bezinningsbijeenkomst ook in uw parochie wordt gegeven met een kleine of grotere groep. Belangstelling? Neem contact op met Tim Schilling: timschilling.cps@kloosterbrakkenstein.nl