Deze dag zal i.v.m. de corona situatie online (via Zoom) worden gehouden van 10.30 uur tot 12.15 uur.
Naast twee meditaties door Tim Schilling en Mirjam Spruit zal er kort de gelegenheid zijn om in kleine groepen met elkaar uit te wisselen.
Meld u aan voor deze online bezinningsdag – uiterlijk voor vrijdag 10 december 12 uur – via cps.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl
Dan ontvangt u een Zoom link om deel te nemen. Een gift voor het werk van het CPS stellen we op prijs.

Op zaterdag 11 december 2021– in de Advent – organiseert het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) een bezinningsdag in klooster Brakkenstein: Op weg naar Kerstmis met de heilige Jozef.

Dr. Tim Schilling en drs. Mirjam Spruit, allebei theoloog en stafmedewerker van het CPS, zullen een inleiding/meditatie verzorgen over de heilige Jozef, echtgenoot van Maria en vader van Jezus op aarde.
Velen van ons zullen zich in Jozef herkennen: we proberen op de achtergrond dienstbaar te zijn aan anderen en vragen ons soms af wat wij (nog) kunnen bijdragen aan de gemeenschap of aan de kerk. Van Jozef kunnen we leren waar het in het leven om gaat en hoe we kunnen omgaan met moeilijke en verwarrende situaties.

Het programma van de dag is als volgt:
9.30 uur: Mogelijkheid om deel te nemen aan de Eucharistieviering in de Sacramentskerk
10 uur: Inloop met koffie en thee
10.30 uur: Welkom, meditaties over het leven van Jozef door Tim Schilling en Mirjam Spruit
12.30 uur: Afsluitend gebed
12.45 uur: Lunch
13.30 uur: Afsluiting

Locatie: de tuinzaal van Klooster Brakkenstein, Heijendaalseweg 300, Nijmegen. Gevraagde bijdrage: € 15 inclusief koffie/thee, lunch (s.v.p. het bedrag vooraf overmaken op NL 30 INGB 0000 118 111 o.v.v. 11 december 2021 en uw naam).

Aanmelding graag vóór 4 december 2021 via: cps.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl