Workshop: Een teamtraining m.b.v. het DISC gedragsprofiel van 2 dagdelen
De workshop kan bijvoorbeeld gegeven worden tijdens een vrijwilligersdag van een parochie of als teamtraining van een pastores team.

Veel verschillende mensen werken in een parochiegemeenschap met elkaar samen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Maar als we de sterke kanten van onszelf en van de ander weten te ontdekken, te waarderen en in te zetten is er veel mogelijk. Samen vormen we immers het Lichaam van Christus! In deze workshop ontdekt u de sterke kanten van uzelf en ook van de anderen met wie u samenwerkt. En u ziet hoe u de ander kunt aanvullen en tegemoet kunt komen. Ook ontdekt u wat voor u en de ander een motiverende omgeving is om in actief te zijn.

mhGtzV0Belangstelling? Neem dan contact op met Mirjam Spruit (tevens gecertificeerd DISC trainer via Persolog): mirjamspruit.cps@kloosterbrakkenstein.nl

N.B. Deze workshop is exclusief de materiaalkosten van het DISC gedragsprofiel of de DISC zelfinschatting.

Deze workshop werd gegeven op zaterdagavond 30 april 2016 bij een medewerkerstraining van het project Follow Me en op zaterdag 28 mei 2016 bij een medewerkerstraining van de KISI (God’s singing kids) medewerkers.

Deze workshop wordt gegeven op:
Zaterdag 8 juli 2017 tijdens een jongerenweekend van Follow Me.