Van 4 t/m 6 maart 2018 organiseren de gezamenlijke kerkelijke bewegingen en nieuwe gemeenschappen voor de 10e keer een Pastoraal Congres. Het definitieve programma voor het congres is inmiddels bekend.

Op zondagavond 4 maart opent het congres met een inleiding van emeritus-hulpbisschop Mgr. van Burgsteden over ‘God, brandpunt van ons leven.’

Maandag 5 maart overdag staat in het teken van de samenwerking met elkaar, met o.a. bijdragen van de Foyer de Charité, de priestergemeenschap van de Focolare beweging, Marriage Encounter en de organisatie xpand.

Maandagavond 5 maart en dinsdag morgen 6 maart worden enkele hoopvolle initiatieven besproken die zowel binnen als buiten de parochiecontext plaatsvinden, zoals Kings Men, KISI-God’s singing kids, Rebuilt en een project rondom parochiecatechese met gezinnen.

U kunt hier het definitieve programma bekijken.

Het congres is bedoeld voor allen die in de rooms-katholieke Kerk werkzaam zijn in de pastoraal of daartoe in opleiding zijn. Het thema van het congres is: God, brandpunt van ons leven. Ook het CPS is deze keer betrokken bij de organisatie van dit congres.
Voor meer informatie: www.stucom.nl/pastoraalcongres