Programma Pastoraal Congres bekend

Van 4 t/m 6 maart 2018 organiseren de gezamenlijke kerkelijke bewegingen en nieuwe gemeenschappen voor de 10e keer een Pastoraal Congres. Het definitieve programma voor het congres is inmiddels bekend.

Op zondagavond 4 maart opent het congres met een inleiding van emeritus-hulpbisschop Mgr. van Burgsteden over ‘God, brandpunt van ons leven.’

Maandag 5 maart overdag staat in het teken van de samenwerking met elkaar, met o.a. bijdragen van de Foyer de Charit├ę, de priestergemeenschap van de Focolare beweging, Marriage Encounter en de organisatie xpand.

Maandagavond 5 maart en dinsdag morgen 6 maart worden enkele hoopvolle initiatieven besproken die zowel binnen als buiten de parochiecontext plaatsvinden, zoals Kings Men, KISI-God’s singing kids, Rebuilt en een project rondom parochiecatechese met gezinnen.

U kunt hier het definitieve programma bekijken.

Het congres is bedoeld voor allen die in de rooms-katholieke Kerk werkzaam zijn in de pastoraal of daartoe in opleiding zijn. Het thema van het congres is: God, brandpunt van ons leven. Ook het CPS is deze keer betrokken bij de organisatie van dit congres.
Voor meer informatie: www.stucom.nl/pastoraalcongres

2017-12-13T09:04:21+00:0013 december 2017|