Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op een diocesane vrijwilligersdag van het bisdom Haarlem-Amsterdam, verzorgt dr. Tim Schilling van het CPS, twee lezingen/ workshops over de exhortatie Gaudete et Exsulate, over de roeping tot heiligheid in het dagelijkse leven.

In deze bijzonder persoonlijke en toegankelijke brief spoort paus Franciscus ons aan om ons hart open te stellen voor God. Wanneer we dit doen, weet de paus, zullen we niet alleen meer liefde vinden in ons leven, maar ook meer geluk. Maar deze weg opgaan, gaat niet vanzelf. We moeten luiheid, vrees en weerstand van buiten overwinnen. Paus Franciscus laat zien in deze pauselijke exhortatie (letterlijk, aansporing) hoe dat kan. Na de inleiding van Tim Schilling over de pauselijk brief gaan de deelnemers in gesprek met elkaar.

Locatie: Julianaklooster/ OLV ter Nood, Hoogeweg 65, Heiloo.
Datum: zaterdag 13 oktober 2018, de lezingen/workshops worden gegeven in de middag. Lees hier meer over deze dag, en hoe u zich kunt aanmelden.

“Wat telt, is dat iedere gelovige zijn eigen weg onderscheidt en het beste uit zichzelf, wat God aan zo persoonlijks in hem heeft gelegd, naar boven doet komen.” (Paus Franciscus, Gaudete et Exsultate 11).