Dit event is voorbij.

Wanneer iemand overlijdt, komen mensen vaak woorden tekort. Op zulke momenten komen de avondwake- en uitvaart liturgieën van de Kerk – met alle rituelen en symbolen – goed van pas. Deze vieringen bieden ruimte voor rouw, bezinning en uitwisseling. Daarom is het belangrijk dat wij als Kerk goed gebruik maken van de symbolen die passen bij deze liturgieën.

Om beroepskrachten en vrijwilligers toe te rusten, bieden we deze lezing aan, met daarin veel ruimte voor gedachtewisseling. Inleider is dr. Tim Schilling, stafmedewerker van het Centrum voor Parochiespiritualiteit.

Deze lezing wordt gegeven in de R.K. Parochie H. Maria Magdalena.
Aanvang: 20 uur.
Locatie: Ontmoetingscentrum De Hoeksteen, Prinses Irenestraat 58 te Elst (Gelderland).
Meer informatie over deze lezing: Janine Kallen, pastoraal werkster: jkallen@rkparochiemariamagdalena.nl