Laden activiteiten
  • Dit event is voorbij.

Op vrijdagavond 19 mei 2017 geeft stafmedewerkster Mirjam Spruit een lezing over het sacrament van de Eucharistie in de St. Jorisparochie te Eindhoven. Dat zal zijn tijdens de maandelijkse Open Avond (elke derde vrijdagavond van de maand) van de St. Jorisparochie.

Deze avond wil een verdieping en bezinning geven over het sacrament van de Eucharistie. Hoe kunnen we de Eucharistieviering meer (mee) beleven en hoe kan deelname aan de Eucharistieviering vruchtbaar doorwerken in ons dagelijkse leven? Na een korte inleiding, zullen we samen het verhaal van de EmmaĆ¼sgangers (Lucas 24) lezen en kijken wat dit voor licht kan werpen op onze eigen deelname aan de Eucharistieviering en ons dagelijkse leven.

Locatie is het Pastoraal Centrum aan de St. Jorislaan te Eindhoven. De avond begint om 20 uur tot ca. 21.30 uur. Er is inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur. Na afloop is er een borrel.