Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op woensdag middag 6 juni a.s. geeft Kick Bras (1949) een lezing over zijn boek “Oog in oog. Christelijke mystiek in woord en beeld”. Hij bespreekt in dit boek de mystieke ervaring, mystieke beelden van God, Christus en de mens, de mystieke weg en de doorwerking van mystiek in maatschappelijke betrokkenheid. Tijdens de lezing zal Kick Bras een ruim overzicht projecteren van de kunstwerken die in zijn boek staan afgebeeld. Het ruim geïllustreerde boek zal ook te koop zijn.

Dr. Kick Bras is emeritus predikant van de Protestantse Kerk. Hij is auteur van boeken op het gebied van spiritualiteit, met name mystiek en meditatie. Hij is als onderzoeker gelieerd aan het Titus Brandsma Instituut te Nijmegen.

Programma

Het programma van de middag is als volgt: om 13.30 uur is er ontvangst met koffie en thee. De lezing begint om 14 uur en duurt tot ca. 16.15 uur. Met daarin een gelegenheid tot het stellen van vragen en een korte pauze.

Locatie

Locatie is de tuinzaal van klooster Brakkenstein, Heijendaalseweg 300 te Nijmegen.

Aanmelding/Info

Aanmelding graag vóór 1 juni 2018 via: cps.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl of tel. (024) 355 80 29.

Kosten
Voor deelname aan de bezinningsbijeenkomst (inclusief koffie en thee) vragen wij een vergoeding van € 5, graag ter plaatse te voldoen.

 Klik hier om de folder van deze middag te lezen.