Presentatie door dr. Tim Schilling, Centrum voor Parochiespiritualiteit.

Geluk en heiligheid gaan samen!
In een bijzonder persoonlijke en toegankelijke brief Gaudete et Exsultate spoort paus Franciscus ons aan om ons hart open te stellen voor God. Wanneer we dit doen, weet de paus, zullen we niet alleen meer liefde vinden in ons leven, maar ook meer geluk. Maar deze weg opgaan, gaat niet vanzelf. We moeten luiheid, vrees en weerstand van buiten overwinnen. Paus Franciscus laat zien in deze pauselijke exhortatie (letterlijk, aansporing) hoe dat kan.

Na de inleiding van Tim Schilling over de pauselijk brief gaan de deelnemers in gesprek met elkaar.

Deze lezing wordt gehouden op dinsdagavond 11 december 2018 in de parochie van Heesch.
Voor meer informatie: Annemie Bergsma: a.bergsma@parochieDGH.nl

“Wat telt, is dat iedere gelovige zijn eigen weg onderscheidt en het beste uit zichzelf, wat God aan zo persoonlijks in hem heeft gelegd, naar boven doet komen.” – Paus Franciscus, Gaudete et Exsultate 11.