Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 6 t/m 8 juli 2018 wordt er een jongerenweekend gehouden in het kader van het project Follow Me!  Dit project beslaat acht jongerenweekenden in het seizoen 2017-2018. Dit is het laatste weekend van het tweede seizoen.  Jongeren leren als leerlingen van Jezus met Hem op weg te gaan. In elk weekend staat er een andere leerling van Jezus centraal, en dit weekend is het Petrus.

Mirjam Spruit, stafmedewerkster bij het CPS, zal op zaterdag 7 juli 2018 de inleidingen verzorgen, waarbij het (meer) ontdekken van de persoonlijke roeping centraal zal staan. Aandacht zal er zijn voor natuurlijke talenten, geestelijke gaven, waarden, sterke kanten en motiverende omstandigheden. Deze laatste twee zullen besproken worden aan de hand van het DISC gedragsprofiel. Doel is dat de jongeren meer zicht krijgen op hun eigen unieke en persoonlijke roeping en handvatten ontvangen om (meer) aan de slag te gaan met o.a. hun talenten.

Voor meer informatie over deze weekenden: https://www.facebook.com/followmenederland/

Belangstelling voor een workshop met behulp van het DISC gedragsprofiel in uw parochie, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding en/of het samenwerken met elkaar? Neem contact op met Mirjam Spruit: mirjamspruit.cps@kloosterbrakkenstein.nl