Dit event is voorbij.

Op zaterdag 10 november 2018 vindt er weer een Impulsdag over parochievernieuwing plaats, deze keer met als thema ‘Gebed als fundament voor parochievernieuwing.’ In de morgen is er een inleiding door Mgr. Hendriks, hulpbisschop van bisdom Haarlem-Amsterdam.

In de middag zijn er twee ronden workshops met ervaringen vanuit de parochiepraktijk.  De volgende workshops worden aangeboden (waarvan u er twee kunt volgen):
(1) Eucharistische aanbidding: kloppend Hart van de parochie, door pastoor Jeroen Smith uit Leiden.
(2) Rebuilt en Alpha, door pastoraal werker Maarten Jansen en pastoor Robert van Aken uit Den Bosch.
(3) Leiderschap in de parochie: Hoe geef je leiding aan een team in de parochie, door Tom Koot, associate trainer/coach/consultant bij Xpand (www.xpand.eu).

Natuurlijk is er ook veel ruimte om met mensen van andere parochies uit te wisselen! De dag wordt gehouden in het Leerhuis van de Gerardus Majella parochie te Utrecht en is bedoeld voor pastorale beroepskrachten en vrijwilligers uit parochies in Nederland.

Deze dag wordt georganiseerd door het platform voor RK evangelisatie i.s.m. het Katholiek Alpha Centrum en het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS).

De kosten voor de dag zijn 15 euro per persoon inclusief lunch. Graag aanmelding voor 1 november a.s. via timschilling.cps@kloosterbrakkenstein.nl

Klik hier om de folder van de dag te downloaden. U kunt folders van deze dag aanvragen via cps.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl