Dit event is voorbij.

Presentatie door dr. Tim Schilling, Centrum voor Parochiespiritualteit.

Geluk en heiligheid gaan samen!
In een bijzonder persoonlijke en toegankelijke brief Gaudete et Exsultate spoort paus Franciscus ons aan om ons hart open te stellen voor God. Wanneer we dit doen, weet de paus, zullen we niet alleen meer liefde vinden in ons leven, maar ook meer geluk. Maar deze weg opgaan, gaat niet vanzelf. We moeten luiheid, vrees en weerstand van buiten overwinnen. Paus Franciscus laat zien in deze pauselijke exhortatie (letterlijk, aansporing) hoe dat kan.

Na de inleiding van Tim Schilling over de pauselijk brief gaan de deelnemers in gesprek met elkaar.

Locatie: Parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.
Datum en tijdstip: Dinsdag 16 oktober 2018, 20:00-21:30 uur

“Wat telt, is dat iedere gelovige zijn eigen weg onderscheidt en het beste uit zichzelf, wat God aan zo persoonlijks in hem heeft gelegd, naar boven doet komen.” – Paus Franciscus, Gaudete et Exsultate 11.