Laden activiteiten
  • Dit event is voorbij.

Op zaterdag 9 december 2017 organiseert het CPS in de Advent een bezinningsdag in klooster Brakkenstein, Nijmegen. Inleider van deze dag is Mgr. Gerard de Korte, bisschop van bisdom Den Bosch.
Hij zal spreken over De toekomst van de Kerk.

Heeft de Kerk toekomst? Zo ja, wat voor Kerk zal dat dan zijn? Kan de Kerk, de parochie, in een seculiere wereld iets betekenen voor haar omgeving? En hoe vind ik (als gelovige) hierin mijn plaats?

Om 9.30 uur is de gelegenheid om aan te sluiten bij de Eucharistieviering in de Sacramentskerk (naast klooster Brakkenstein).
Vanaf 10 uur is er inloop met koffie en thee.
Van 10.30 tot 12.30 volgt er een inhoudelijk programma met daarin onder meer de lezing van Mgr. de Korte.
Er wordt afgesloten met gebed (om 12.30 uur) en een lunch (van ca. 12.45 tot 13.30 uur).

Locatie van de bezinningsdag is Klooster Brakkenstein, Heijendaalseweg 300 te Nijmegen.

De kosten van deze dag zijn 15 euro inclusief koffie/thee en de lunch (s.v.p. het bedrag vooraf overmaken op NL30 INGB 0000 118 111 o.v.v. Bezinningsdag 2017 en uw naam).
Aanmelding graag voor 2 december 2017 via: cps.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Foto van Mgr. de Korte: bisdom Groningen-Leeuwarden